De laatste loodjes

De laatste weken van het schooljaar waren druk, gezellig en gestresst. Dat het druk zou worden, was mij wel al duidelijk. Vanaf de opening van het festivalseizoen in het eerste weekend van april, stond elk weekend wel wat gepland en dat naast mijn fulltime stage. Niet alleen feestjes stonden op het programma, hier en daar een handje helpen bij hét festival bij ons in de stad: Vestrock, wat het eerste weekend van juni plaatsvindt.

Maar deze weken stonden niet alleen voor plezier, ik had ook nog een tentamen wat ik twee dagen na Vestrock moest doen. Dus dat betekende voorwerken en keihard aan de studie. Gelukkig heb ik deze gehaald, maar daarna stond het volgende stressmoment al klaar: de laatste weken van mijn stage dus het inleveren van mijn stageverslag en het houden van een referaat. Tussen het inlevermoment en mijn referaat zaten nog twee weekenden dus die heb ik gebruikt om me te ontspannen en naar Werchter en Concert at Sea te gaan. Hierdoor kon ik mijn hoofd heerlijk leeg maken en met frisse moed aan het referaat beginnen!

Inmiddels is mijn referaat 2 weken geleden en ik heb alles gehaald! Dat betekent dat ik ‘over ben’ naar het laatste jaar. Ik ben deze zomer aan de slag op mijn stageplaats van afgelopen periode en ben dus nog steeds bezig met zaken binnen mijn vakgebied. Hierdoor heb ik niet echt het vakantiegevoel, maar ik vind het wel erg leuk om deze ervaring op de toen! Over 3,5 weken heb ik eindelijk lekker vakantie! Zeker iets om naar uit te kijken!

En dan starten aan het laatste jaar van mijn studie. Ik heb zin om af te studeren en ben erg benieuwd naar wat dit laatste jaar mij te bieden heeft!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *